Amenajari si renovari spatii de birouri

 

office 1        Amenajarea spatiului pentru birouri evolueaza catre ideia de spatiu deschis unde birourile sunt delimitate de pereti din sticla, folosindu-se cat mai economic fiecare metru patrat. De asemenea modelul spatiilor deschise stimuleaza contactul uman si legaturile subtile ce se formeaza. Datorita acestor compartimentari mai mult delimitative ale spatiului sunt necesare aplicarea unor tehnologii aparte spre deosebire de cele clasice ,cum ar fi:

  •           folosirea tavanelor false ( casetate sau din gips-carton) necesare mascarii ventiloconvectoarelor si implicit a instalatiei aferente acestora, mai pe scurt cam tot ce tine de instalatii (vezi rubrica Manopera Instalatii).
  •           folosirea sistemului de pardoseli suprainaltate (flotante) mutand astfel prizele de curent si internet la nivelul pardoselii, creand astfel acces direct la utilitati, fiecarui birou in parte, totodata eliminind prelungitoarele si alte caburi necesare desfasurarii in parametri optimi a activitatii angajatilor .

Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu o experienta indelungata in domeniul amenajarii birourilor punindu-va la dispozitie cele mai noi tehnologii ajutindu-va totodata in functie de necesitatile pe care le aveti sa alegeti solutia cea mai potrivita.

 Daca aveti intrebari, nelamuriri sau sfaturi va rugam sa lasati mesajele dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *