Pret Manopera Instalatii Sanitare 2014

Ansamblu conducte

         Instalatiile sanitare sunt acea o parte a instalatiilor care se ocupa cu alimentarea apei reci/calde si potabile/nepotabile, si evacuarea acesteia la deversor (canalizare, fosa septica, bazin vidanjabil, etc.). Instalatiile sanitare sunt,  cele mai importante, din cadrul ansamblului instalatiilor. Instalatia sanitara este cuprinsa din:

 

 

  1. Sursa de apa (retea locala de apa, put forat, fantana, rau, lac, etc.);
  2. Instalatia de transport a apei (conducte de alimentare);
  3. Consumatorii (chiuvete, dus, WC, etc.);
  4. Instalatia de evacuare a apei (sifoane, conducte de evacuare, canale, etc.);
  5. Deversorul (canalizare, bazin vidanjabil, fosa septica, statie de epurare, etc);

      Pentru executarea unei instalatii sanitare de calitate, este necesar, in primul rand, un proiect. Un proiect, arata in detaliu si mai ales, dimensioneaza in functie de NECESITATI, instalatiile sanitare ale unui imobil. Aceasta dimensionare, scade semnificativ costurile executiei pentru calitatea instalatiei. Costuri fiind de la numarul de coturi sau robinete, pana la dimensiunea si lungimea tevilor de alimentare sau evacuare.

     Preturile pentru instalatiile sanitare nu pot fi evaluate inaintea studierii proiectului tehnic al imobilului. Pe aceasta cale ne rezervam dreptul, din respect pentru dumneavoastra, de a oferi un pret minim sau maxim pentru instalatiile sanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *